"Ro på" Anti-stressbehandling

"Ro på" Anti-stressbehandling 90 min

Kombibehandling med zoneterapi og massage er med til at give en, anspændt og stresset krop hvad den har brug for. Behandlingen er for dig, som er stress-ramt eller hvis du bare har brug for, at der kommer ”ro på” i en fortravlet hverdag.

Behandlingen starter med et varmt og afslappende fodbad, og herefter ca. 30 – 35 min zoneterapi, som er tilrettelagt, med fokus på udrensning af kroppen, samt hormon- og nervesystem og immunforsvaret, som er tæt forbundne organsystemer, der ofte er i ubalance, når kroppen er overbelastet. Herefter får du et glas vand og 5 min pause, inden der gives massage.
Massagen er koncentreret om overkroppen – ryg, nakke, skuldre, arme, samt ansigt- og hovedbund. Ømme og spændte muskler blødgøres stille og roligt og infiltrationer opløses. Hele behandlingen afsluttes med ”samling og grounding af kroppen”. Mange får følelsen af at være total afslappet og synker dybt ned i briksen.

“Ro på” Anti-stressbehandling 90 min

Kr. 650 Book tid

"Ro på" Anti-stressbehandling 120 min

Kombibehandling med zoneterapi og massage er med til at give en anspændt og stresset krop, hvad den har brug for. Behandlingen er for dig, som er stressramt eller hvis du bare har brug for, at der kommer ”ro på” i en fortravlet og hverdag.

Behandlingen starter med et varmt og afslappende fodbad og herefter ca. 50 min zoneterapi, som en helhedsbehandling af HELE kroppen med fuld fokus på udrensning, samt hormon- og nervesystem og immunforsvaret, der er tæt forbundne organsystemer og som ofte er i ubalance, når kroppen er overbelastet. Herefter får du et glas vand og 5 min pause, inden der gives massage.
Massagen er en HELKROPS massage af ben, ryg, nakke, skuldre, arme, hænder samt ansigt og hovedbund. Ømme og spændte muskler blødgøres stille og roligt og infiltrationer opløses. Behandlingen afsluttes med ”samling og grounding af kroppen”. Mange får følelsen af at være total afslappet, synker dybt ned i briksen og får fornemmelsen af at svæve i en tilstand af vægtløshed – imellem at sove og være vågen.

“Ro på” Anti-stressbehandling” 120 min

Kr. 800 Book tid

DSC_0263